Bandırmaspor'da Kırklarelispor Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kırklarelispor müsabakasının hazırlıklarına başladı.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'ndeki antrenmanda, Medipol Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında yer alan oyuncular, ısınma ve düz koşunun ardından idmanı bıraktı.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Zafer Biryol, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ligdeki iddialarını sürdürebilmeleri için bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kırklarelispor müsabakasından puan ve puanlarla dönmek zorunda olduklarını söyledi.

Devre arası kampını çok iyi değerlendirdiklerini dile getiren Biryol, 'Takım olarak liglere hazırız. Ligde nasıl oynayacağımızı Antalya-Manavgat kampında çalıştık. Bunun karşılığı ligde alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasında İstanbul’da Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Doğan Karakuş’un Kırklarelispor maç kadrosunda yer alamayacağını dile getiren Biryol, 'Doğan Karakuş’un dizinde bir yırtılma var. Dikişlerin alınması ve tedavi sürecinin sona ermesi en az 15 güne bir ihtiyaç var' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA