Orduspor, Nymburk Maçına Hazır

Karadeniz ekibi, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası 2. tur ikinci maçında yarın Çek temsilcisi Nymburk'la yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı Kulüp başkanı Pamuk: 'Takımımızın tur atlayacağına inanıyorum'

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası 2. tur ikinci maçında yarın Çek temsilcisi Nymburk'u ağırlayacak Orduspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Durugöl Spor Salonu'nda 20.30'da başlayacak maça takımın ve teknik heyetin hazır olduğunu söyledi.

Orduspor'un kötü bir kadroya sahip olmadığını ve özellikle Avrupa Kupası'nda Ordu ve Türkiye'yi çok iyi temsil ettiğini belirten Pamuk, 'İnşallah taraftarımızın da destekleriyle rakibimizi 4 sayının üzerinde yeneceğiz' dedi.

Pamuk, takımın tur atlayacağına inandığını ifade ederek, 'Takım kaptanı Gülşah Akkaya'nın sakatlığı devam ediyor. Bu maçta oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Bu oyuncumuzun da oynamasıyla sahaya tam kadro çıkacağız. Böyle maçlarda şans faktörü de önemli. Şans faktörünün de Orduspor'dan yana olmasını temenni ediyoruz' diye konuştu.

Orduspor'un çeyrek finale kalması durumunda tarihinde çok büyük bir başarıya daha imza atacağını vurgulayan Pamuk, 'Bunun için en büyük destekçimizin taraftar olacağından şüphemiz yok. Avrupa'da buralara kadar gelmemizde taraftarımızın rolü çok büyüktür. Yarın da taraftarlarımızın aynı desteği vermesini bekliyoruz. Bir tarih yazılacaksa bunu taraftarlarımızla yazmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Yaşar Pamuk, Avrupa'da ilk 8'e kalmaları durumunda takımın büyük moral bulacağını, bunun lige yansıyacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA