Galatasaray 5 Dakikada İşi Bitirdi

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka’yı 5 dakikada bulduğu 3 golle mağlup etti. Karşıyaka’yı 3-1 yendikleri maçına ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Aramıza katılacak olan arkadaşlara ilaveler olabilir" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında Karşıyaka’yı 3-1 yenerek grup liderliğini garantileyen Galatasaray’da Teknik Direktör Mustafa Denizli, bu karşılaşmanın grup liderliği açısından kendileri için önemli olduğunu söyledi.



"Oyunun son bölümüne sıkışan goller vardı" diyen Denizli, "Netice de deplasman galibiyetiyle önümüzde devam edecek olan kupa mücadelesinde gelecek olan rakibimizi bekleyeceğiz. Daha az süre verdiğimiz arkadaşlarla bu maçı oynamayı tercih ettik. Umut kırık burnuyla mücadele etti. Onun dışında genç arkadaşlarımıza fırsat verdik" şeklinde konuştu.

Yollarını ayıracakları futbolcularla ilgili kararını verdiğini belirten tecrübeli hoca, “Başarılı olmaları kendileri için son derece önemli. Aramıza katılacak olan arkadaşlara ilaveler olabilir. Aramıza katılacak olan arkadaşlarla ilgili olumlu şeyler oluyor. Bu süreç zor bir süreç. Bu futbolcuların kulüpleriyle mutabakata varabilmek kolay değil” dedi.

Kaynak: İHA