Manisa'nın Sultanlarından Tatsız Başlangıç

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor sezonun ikinci yarısında ilk hafta, Yeşil Bayramiçspor’un konuğu oldu. Mücadelede setleri 25-19, 25-15, ve 25-23 geride tamamlayan Manisa temsilcisi karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, sezonun ikinci yarısında ilk hafta, Yeşil Bayramiçspor ile karşılaştı. Bayramiç Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve çok sayıda sporsever takip etti. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Yeşil Bayramiçspor daha kontrollü başladı.

İlk teknik molaya 8-5 önde giren ev sahibi ekip 1. seti 25-19 önde bitirdi, 1-0. İkinci sete de ev sahibi ekip daha etkili başlayarak, ikinci seti de 25-15 önde bitirdi, 2-0. Üçüncü seti de 25-23 önde bitiren Yeşil Bayramiçspor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

BOZKAN’DAN TARAFTARA DAVET

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Bozkan, “ Kaliteli bir ekibe sahibiz. Önümüzdeki hafta kendi evimizde oynayacağımız Arkasspor maçı ile bu şansızlık serisini kırarak, tekrardan çıkışa geçmek istiyoruz. Tüm Manisalı sporseverleri önümüzdeki hafta oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyoruz. Taraftarımızın desteğiyle desteği ile iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

SALON: Bayramiç Kapalı Spor Salonu

YEŞİL BAYRAMİÇSPOR: Esra, Beyza, Emine, Hayriye, Nilay, Merve, Dide, Yaren, Hazal, Ceren, Valeriya, Nida

ANTERENÖR: Melda Bora

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Duygu, İrem, Thompson, Daria, Ayşin, Gülşah, Elif, Melis, Gökçe İrem, Ece, Sedanur, Candan

ANTRENÖR: Süleyman Bozkan

Kaynak: İHA