Mersin İdmanyurdu'nda Galatasaray Maçı Hazırlıkları

Antreman öncesi futbolcular şehitler için Türk bayrağı açtı

MERSİN - İçel İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcular, şehit asker ve polisler anısına tesislerde Türk bayrağı açtı.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Üzerinde ay-yıldız olan kırmızı bir tişörtle antrenmana çıkan futbolcular, çalışma öncesinde Türk bayrağı açıp, saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra koşuyla antrenmana başlayan oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi oynadı ve çalışmayı çift kale maçla tamamladı.

Teknik direktör Mesut Bakkal, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, şehit ailelerine başsağlığı diledi.

Takım olarak şehitleri anmak için antrenman öncesi Türk bayrağı açtıklarını ifade eden Bakkal, şöyle devam etti:

"Son yaşanan olaylardan dolayı oldukça üzüntü içerisindeyiz. Gencecik evlatların bu şekilde can vermesini hazmedemiyorum. Çünkü benim de 2 evladım var. Şöyle düşünüyorum; acaba benim kapım çalınsa ve aynı şeyi ben hissetsem nasıl olur? Feryatları duyuyoruz ve üzülüyoruz. Çok klasik ama Allah sabır versin, başka bir şey demiyorum. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Ben mekanlarının cennet olduğunu biliyorum. Bu ülkeyi çok seven birisi olarak kısa süre içerisinde bu kanın durmasını istiyorum. Çok güzel bir ülkemiz var ve bu ülkede huzur içerisinde yaşamak tüm insanların hakkıdır diye düşünüyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, tüm yakınlarını da sabır diliyorum."

Mesut Bakkal, Galatasaray maçına tam kadro hazırlandıklarını ve arzu ettikleri sonuçla İçel'e dönmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA