Adanalı Karatecilerin Başarısı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, uluslararası organizasyonda madalya kazanmanın çok anlamlı olduğunu söyledi.

Ataşbak, geçtiğimiz ay Erzurum’da düzenlenen 12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nda 12 madalya ve 7 kupa ile kente dönen sporcuları makamında kabul ederek kutladı ve müsabaka hakkında bilgi aldı.

41 ülkeden yaklaşık bin 500 kadar sporcu arasından derece yapmanın önemli olduğuna vurgu yapan Ataşbak konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Uluslararası organizasyonlarda madalya kazanmamız çok anlamlı. Bu başarıda emeği geçen başta sporcularımızı, antrenörlerimizi ve çocuklarını spora yönlendiren ailelerine çok teşekkür ederim. Sporcular eğitim ve sporun bir arada gidebileceğini en iyi şekilde göstermiş oldular. Spor yapmak fiziksel gelişimin yanı sıra zihinsel gelişim içinde çok önemli. Odaklanmaları daha kolay oluyor. Burada bulunan sporcularımız daha çok deneyim kazanarak gelecekte milli formayı giyeceklerine inanıyorum."

Adana Karate Spor Kulübü Genel Koordinatörü Mehmet Tekin ise alınan bu madalyaların gelecek için çok önemli olduğuna vurgu yaparak desteklerinden dolayı Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.

Ziyaret sırasında , antrenörler Yasin Sarıdoğan, Ömer Gürevin, Emre Yılmaz’da hazır bulundular.

Kaynak: İHA