Dursun Özbek'in istifa edecek mi?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Çarşamba günü istifa edeceği yönünde çıkan haberlere Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın cevap verdi.

Dursun Özbek'in istifa edecek mi?
Beyaz Futbol muhabirlerinden Devrim Zengi'ye özel bir röportaj veren Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın Dursun Özbek'in istifasından, Melo'nun gidişine kadar birçok konuda soruları yanıtladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in istifa edeceği yönünde çıkan haberleri yalanlayan Özyalçın “Mümkün değil öyle bir şey olur mu? Ne demek? Böyle haberler olabilir, saygı duyuyorum. İçtendir saygı duyuyorum. O ekibin 3 sene süreyle görev yapacak. O niyetle seçildi. Yeter ki Allah kötü bir şey göstermesin. Sağlık sıhhat gibi normal 3 sene görevini yapacak.” dedi.

“HATALIYA GEREĞİ YAPILIR”

Transferlerin gecikmesi konusunda suçlular kimse gereğinin yapılacağını belirten Özyalçın “Taraftara vermek istediğim mesaj şudur ‘ öfkeyle kalkan şiddetle oturur.' Her şeyi itidalle irdeleyeceğiz. Kim kabahatli kim kabahatsiz Galatasaray'ın menfaatleri neyi gerektiriyor onu yapacağız. Hata kimdeyse hatalıya gereği yapılır.” İfadelerini kullandı.

“SÖYLEMEM MÜMKÜN DEĞİL”

Galatasaray'dan ayrılan Melo hakkında gelen ‘ihanet ettiğini düşüyor musunuz?' sorusuna ise kaçamak cevap veren 2.Başkan “ benim kişisel fikrimi söylemem mümkün değil” dedi.