Büyükşehir'den Voleybol Şenliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi Canik Bölgesi 4. Geleneksel Ödüllü Bay-Bayan Plaj Voleybol Turnuvası’nda son gün heyecanı yaşandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sahillerde düzenlenen yaz etkinleri kapsamında düzenlenen ödüllü plaj voleybolu turnuvasına ilgi büyük oldu. Canik bölgesinde Su Ada içindeki plaj alanına kurulan sahada 26 takım olmak üzere 52 sporcu birbirlerini yenmek için mücadele verdi. 2 kişiden oluşan takımlardan dereceye girenler para ödülünün sahibi oldu. Bugün sona erecek etkinlik Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin talimatlarıyla havaların durumuna göre diğer ilçelerdeki sahillerde de devam edecek.

Spora ve şehrin tanıtımı için verdiği destekler için Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiğini belirten Voleybol İl Temsilcisi Suat Koçer, “Bu turnuvaları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatlarıyla yapıyoruz. Sadece voleybol değil, basketbol, hentbol, futbol, dragon bot yarışları, sukay, yelken yarışları şeklinde sahilin tüm yerlerinde bu şenlikler sürüyor. Voleybol da bu etkinliklerin bir parçasıdır. Bu sene dördüncüsünü yapıyoruz. Geçen sene 2 tane yapabildik. Gelecek hafta içerisinde Ondokuz Mayıs ilçesinde yapacağız. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı; ‘Bütün sahillerde yapalım. Herkes bu işten faydalansın’ şeklinde. Bizde voleybol il temsilciliği olarak bu yarışmaları düzenliyoruz. Hakem olarak katkı vermeye çalışıyoruz. Voleybolcular olarak katkı veriyoruz. Biz de bu şehrin elemanları olarak, şehrin şovuna iştirak etmek zorundayız. Böylece Samsun Büyükşehir Belediyesi kendi reklamını bütün dünyaya yapmış oluyor. Biz de buna katkıda bulunuyoruz” dedi.

26 TAKIM 47 MAÇ, DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ

İlk 3’e giren takımlara para ödülü verileceğini belirten Koçer, “Burada 20 tane erkek takımımız var. Bayan takımlarımızdan ise 6 tane var. Bu takımlar toplamda 47 tane maç yapıyor. Geçen turnuvamız 68 maçla sona ermişti. Havalar güzel gittiği sürece oyuncularımız istekli. Onlar istekli olduğu sürece biz her zaman hazırız. Burada kazanan sporculara para ödülü var. Dereceye giren sporculara ödüllerini Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz kendileri takdim edecekler” diye konuştu.

Kaynak: İHA