Fenerbahçeli Gelin Arabası

Siirt'te dünyaevine girmeye hazırlanan damat adayı Hakan Çukur, gelin arabasını çiçek yerine Fenerbahçe logosu ve renkleriyle süsledi

Siirt'te düğün hazırlığı yapan damat adayı gelin arabasını çiçek yerine Fenerbahçe logosu ve sarı lacivert renkleriyle süsledi.

Gelin arabasını gönül verdikleri takımın renkleri ve logosuyla süsleme kararı alan Hakan Çukur, dünyaevine gireceği Betül Obay'ı sıradışı gelin arabasıyla babasının evinden almaya gitti.

Çukur, düğün konvoyunda da Fenerbahçe bayrağı sallayarak takımına duyduğu sevgiyi yansıttı.

Düğün salonuna vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gelin arabasıyla gelen çift, kıyılan nikahla dünyaevine girdi.

Çukur, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'yi çok sevdiğini, bu nedenle gelin arabasını Fenerbahçe logosu ve renkleriyle süslemeyi düşündüğünü söyledi.

Bu düşüncesini gelin arabasında uyguladığını anlatan Çukur, "Ailem ve arkadaşlarım beni koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliyor. Ben de hem evlenme kararı aldığım Betül'e değişik bir gelin arabası hazırlamak hem de hatıralarda kalması için hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

Düğün konvoyunu gören vatandaşların kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini belirten Çukur, "Bazıları Fenerbahçe şampiyonluğunu kutladığımızı sandıklarını bize söylediler. Çok güzel bir duygu" diye konuştu.

Gelin Obay da eşinin bu sürprizi karşısında mutlu olduğunu ve heyecanlandığını ifade etti.

Kaynak: AA