Trabzonspor, Torku Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam saatlerinde taraftarı önünde yaptığı antrenmanla sürdürürken, sakatlık yaşayan kaleci Onur ise antrenmanı tamamlayamadı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Bourceanu, Mehmet Ekici ile izinli olan Mbia ve Bosingwa katılmadı. Bordo-mavililer antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada antrenmanı izleyen bir grup taraftar ligin ilk haftasında Bursaspor ile oynanan maçın devre arasında tartışan Özer ve Medjani’yi tribüne çağırdı. İki futbolcu da el ele giderek taraftarları selamladı.

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU TAKIMLA TRİBÜNÜ SELAMLADI

Daha sonra antrenmanı izleyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na, “Büyük başkan takımı buraya getir” diye tezahüratlarda bulundu. Bunun üzerine kulübeden çıkan Hacıosmanoğlu, futbolcuları da yanına alarak taraftarları selamladı. Bu sırada yakılan meşalelerin çokluğu nedeniyle kısa bir süre antrenman durdu. Bordo-mavili taraftarlar futbolcuların isimleri tek tek tribüne çağırarak alkışladı.

ONUR ANTRENMANI TAMAMLAYAMADI

Yapılan çift kale maç sırasında sağ dizinde ağrı hisseden Onur Recep Kıvrak’a, sağlık ekibi tarafından tedavi yapıldı. Ardından çalışmayı tamamlayamayan Onur, soyunma odasına gitti.

Bordo-mavililer, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA