Hamzaoğlu Açıklaması 'Herkes Herkesi Yenebilecek Durumda'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, grupta herkesin herkesi yenebilecek durumda olduğunu söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Galatasaray, deplasmanda Kazakistan ekibi Astana ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İlk yarı istediğimiz gibi oynadık. İkinci yarıda içgüdüsel bir davranışla oyuncularım geride bekledi. Rakip iştahlandı. 2’yi bulmuş olsak, işler istediğimiz gibi olacaktı. Kötü de bir gol yedik. Uzaklaştırırken, boş kaleye kafa ile attı. 3 puanla dönmeyi isterdik ama 1 puanla dönüyoruz. Keşke 3 puanla dönseydik, daha mutlu olurduk. Önümüzdeki maçlara bakacağız. İki tane Benfica maçı var önümüzde" dedi.

Herkesin herkesi yenebilecek durumda olduğunu da söyleyen başaralı teknik adam, "Diğer maçlar da sürprizlere açık. Astana iyi oyunculara sahip bir takım. İki takım da kazanabilirdi bu maçı" diye konuştu.

Bilal’in kaliteli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Galatasaray’ın teknik patronu, "Ne yazık ki çok geç iyi yerlere gelebildi. O da ilk yarıda iyiydi, ancak 2. yarının sonlarına doğru oyundan düştü. Bilal’den memnunum. Diğer oyuncularımın da mücadelesinden memnunum, ama daha iyi olmak zorundayız, bu gerçek" ifadelerini kullandı.

Padolski’nin, Kazakistan hakkında maç öncesi sosyal medyada yaptığı açıklamaya da değinen Hamza Hamzaoğlu, oyuncusunun aslında iyi biri olduğunu ve yapılan açıklamada art bir niyet olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA