Osmanlıspor'da Gaziantepspor Hazırlıkları Başladı

Osmanlıspor, Trabzonspor karşısında aldığı galibiyet sonrası verdiği bir günlük aranın ardından Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’la karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarına akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Ligin 6. haftasında evinde oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında Musa Çağıran’ın kırmızı kart görmesinden dolayı bir kişi eksik oynayan Başkent ekibi, rakibini 3-1’lik skorla yenerek önemli bir galibiyet aldı ve zirve yarışına adını yazdırdı.

Geride bıraktığımız haftayı 11 puanla 3. sırada tamamlayan mor-sarılı ekip, Trabzon galibiyetinin ardından bir gün izin yaptı.

Ligdeki zirve yarışında Ankara’yı temsil eden Osmanlıspor, haftanın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla start verdi.

Kulübün Batıkent Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Daha sonra dayanıklılığa yönelik koşu yapan Başkent ekibi, yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Antrenmana golcü oyuncu Pierre Webo ve Aminu Umar katılmazken Lukasz Szukala ile Serdar Deliktaş ise takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

Osmanlıspor yarın 16.00’da yapacağı antrenmanla Cumartesi deplasmanda Gaziantepspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını devam ettirecek.

Kaynak: İHA