Tosic ve Kjaer yine kaleleri şaşırdı

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Beşiktaşlı Tosic ve Fenerbahçeli Kjaer kendi kalelerine gol attı.

Tosic ve Kjaer yine kaleleri şaşırdı
İki oyuncu geçtiğimi haftalarda da kendi kalelerine gol atmışlardı

ÖNCE GENÇLERBİRLİĞİ SONRA FENERBAHÇE MAÇLARINDA KENDİ KALESİNE GOL ATTI

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin şanssız isimlerinden biri de Tosic oldu. Fenerbahçeli Kjaer'in yedikleri 2 goldeki rolünün ardından, Dusco Tosic sahne aldı ve siyah beyazlı oyuncu da kendi kalesine gol attı.

Derbide Beşiktaş'ın 2-0 öne geçmesinin ardından 32. dakikada Nani'nin kornerinden gelen topu kafayla dışarı atmak isteyen Sırp oyuncu, topu kendi filelerine gönderdi.

Tosic geçen hafta da Gençlerbirliği ile karşılaştıkları maçta kendi kalesine gol atmış ve mücadele 1-1 sona ermişti.

RİZE VE BEŞİKTAŞ MAÇINDA KENDİ KALESİNE GOL ATTI

Beşiktaş maçı Fenerbahçeli Kjaer için adeta kabusa sahne oldu! Danimarkalı futbolcu önce 20. dakikada kendi kalesine gol attı. 4 dakika sonra ise yönünü değiştirdiği top, Mario Gomez'e gitti, Alman futbolcu da Beşiktaş'ın 2. golünü attı! İşin ilginç yanı Kjaer, Beşiktaşlı Tosic'in kendi kalesine attığı golde de rol oynadı.

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer kariyerinin en şansssız maçlarından birini yaşadı.
Kjaer için kabus 20. dakikada başladı... Sosa'nın serbest vuruşundan gelen ortaya Ersan Gülüm ile birlikte yükselen ve topu uzaklaştırmak isteyen Simon Kjaer'in kafasından seken top Volkan Demirel'in solundan ağlarla buluştu.

Rize'de 1-1 sona eren maçın ardından bu sezon 2. kez kendi kalesine gol atan Kjaer, 4 dakika sonra bir kabus daha yaşadı.

Gökhan Töre'nin kornerinde Olcay Şahan topu ön direkten arkaya aşırdı. Kale önünde yükselen Kjaer tehlikeyi kafayla uzaklaştırmaya çalıştı ancak dokunduğu top yön değiştirip Mario Gomez'e gitti. Alman yıldız da topu ağlara gönderdi.