Tenisin Sihirbazı İzmir'e Geliyor

Folkart İzmir Cup ATP Challenger turnuvasında maçlardaki heyecanın yanı sıra etkinlikler de büyük ilgi çekiyor. “Tenisin sihirbazı” lakaplı Mansour Bahrami ile birlikte birçok önemli isim, hafta sonu İzmirliler’e unutulmaz anlar yaşatacak.

ATP Challenger Turu’nun zorlu turnuvalarından Folkart İzmir Cup’ta ana tablo maçları süredursun, düzenlenen etkinlikler de sporseverlerde büyük coşku yaratıyor. Gündoğdu Meydanı ve turnuvaya ev sahipliği yapan Örnekköy’deki Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi’ndeki aktiviteler, heyecanı üst seviyeye taşıyor.

Folkart İzmir Cup’ta hafta sonu ise tenisseverleri büyük sürprizler bekliyor. Tekler yarı final maçları ve çiftler finalinin oynanacağı 26 Eylül Cumartesi günü birbirinden önemli isimler İzmirliler’le buluşacak.

Merkez kortta saat 16.00 ile 16.45 arasındaki gösteri maçında “Tenisin sihirbazı” lakaplı İranlı eski raket Mansour Bahrami, Fas tenisinin en önemli temsilcilerinden eski dünya 14 numarası Younes El Aynaoui, eski milli futbolcu Ümit Davala ve sanatçı Behzat Gerçeker, seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Tekler finalinin izleneceği 27 Eylül Pazar günü ise saat 14.00 ile 14.30 arasında, fantastik vuruşlarının yanına eğlenceli karakterini katan Bahrami, minik tenisçilerle bir çalışma yapacak. Her iki organizasyon da Örnekköy’deki Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kaynak: İHA