Eskişehirspor - Körfez İskenderun Spor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu karşılaşmasında Eskişehirspor, evinde ağırladığı Körfez İskenderun Spor’u 1-0 mağlup ederek, bir üst tura yükseldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, tur atladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Skibbe, “Açıkçası ilk yarıda çok daha aktif bir takım bekledim ancak ikinci yarıda daha baskın oynayabildik. İlk kez oynama şansı bulan futbolcularımız vardı. Onlar bende olumlu izlenim oluşturdu. Yarın bayram, herkes dinlenerek geçirecek. Ardından pazartesi günü Bursaspor maçı var. O maça kendimizi çok iyi hazırlayacağız” dedi.

KÖRFEZ İSKENDERUN SPOR CEPHESİ

Körfez İskenderun Spor Teknik Direktörü Ramazan Silin ise galip gelerek tur atlayan Eskişehirspor’u tebrik etti.

Maçı değerlendiren Silin, “Önce savunma prensibini önde tutup, kontra atakla gol aramak istedik. İkinci yarı Eskişehirspor erken gol buldu ama biz ofansif anlamda bir şey yapamadık. Son dakikalarda bir pozisyon yakaladık ama onu da gole çeviremedik. Birçok futbolcunun Süper Lig takımına karşı oynamak hayaliydi. Biz sahadan kendi almak istediğimizi aldık. İyi yolda gidiyoruz. Eskişehirspor’u tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA