Yalova'nın Dev Adamları Hazırlık Maçında Güldü

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Yalova Group Belediyespor ikinci hazırlık maçında Yeşilyurt’u 70-59 mağlup etti.

Yalova Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Yalova ekibinde Cihan 17, Hüsnü 15, Canberk ve Fatih 8’er sayıyla oynadılar. İlk hazırlık maçında TB2L temsilcisi Gemlik Gücüm’e yenilen Yalova Group Belediyespor evinde oynadığı maçta seyircisinin desteği ile farklı kazanmayı başardı.

Maçın ilk çeyreğini 17-16 ikinci çeyreğini ise 18-12 önde tamamlayan Yalova ekibi soyunma odasına 35-28 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte oyuna ortak olan İstanbul ekibi Yeşilyurt farkı kapatırken, son çeyreğe ev sahibi ekip 52-49 önde giren taraf oldu. Son çeyrekte hem savunmada hem de hücumda iyi işler çıkartan Yalova Group Belediyespor maçı 70-59 kazandı. Yalova ekibinde Cihan 17, Hüsnü 15, Canberk 8, Fatih 8, Hüseyin 7, Cihan 5, İlkay ve Asım 4’er, Ali ise 2 kaydetti.

Yalova Group Belediyespor Antrenörü Dağhan Oğuz, "Hazırlık maçları ölçü değil. 2 oyuncumuzdan eksik mücadele ettik. İyi oyun ortaya koyduk. Zaman zaman tempomuz düşse de son bölümde iyi toparlandık ve maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA