Antalyaspor - Çorum Belediyespor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Antalyaspor, Çorum Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı. Maç sonu açıklama yapan Çorum Belediyespor tarafı maçın adil yönetilmediğinden yakınırken, kırmızı-beyazlılar ise maçın gayet adil yönetildiğini söyledi.

“MAÇIN SON SANİYESİNE KADAR ADALETİN EŞİT DAĞITILMASI GEREKİRDİ”

Maçın ardından kameralar karşısına geçen Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, rakip takıma hızlanması için fırsat vermediklerini söyledi.



Oyunu değerlendiren teknik direktör Sayhan hakemin adil olmadığından yakındı. 2 yıl öncede aynı şekilde adil yönetilmeyen bir maçla karşılaştıklarını ifade eden Sayhan, “Gerçekten çok iyi mücadele ettik ve rakibimize oyunu hızlandırması için fırsat vermedik. Eğer biraz daha dikkatli olsaydık değerlendirebilirdik. Ziraat Türkiye Kupası hepimizin kupası herkes katılıyor, bu kupa oyununa bizde katılarak burada büyümek istiyoruz. Ancak maçın son saniyesine kadar adaletin eşit dağıtılması gerektirdi. Lütfen buna herkes dikkat etsin. 2 yıl öncede Gaziantep’te de böyle bir kazaya kurban gitmiştik yine öyle oldu” diye konuştu.

“MAÇ GAYET ADİL YÖNETİLDİ”

Antalyaspor Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu ise, maçın ardından yaptığı değerlendirmede zoru başarıp maçı kazandıklarını söyledi.

Maçın adil yönetilip yönetilmediğiyle ilgili görüşlerini de belirten Göksu, şöyle konuştu:

"Kazandığımız için sevinçliyiz. Bu yıl maçlar kolay görünür ama zordur. Zor oldu ama kazandık. Bizim için lig daha önemli. Kupa maçlarının sonunda final oynayıp taraftarımıza final seyrettirmek isteriz. Zoru başardık mutluyuz. Hakem gayet normal maç yönetti. Mutlaka adildir yani. Esasında faul bizim oyuncumuza yapıldı ancak devam ettirildi ve vurdu gol oldu."

Kaynak: İHA