Bayanların Hazırlık Maçında Dostluk Kazandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Dilan Kosovaspor bayan futbol takımı ile Halk Eğitimspor bayan futbol takımı arasında şehir stadyumunda hazırlık karşılaşması oynandı. İlk kez güçlü bir takımla hazırlık karşılaması oynayan Halk Eğitimspor bayan futbol takımı karşılaşma boyunca zorlansa da karşılama sonunda kazanan dostluk oldu.

Halk Eğitim Spor bayan futbol takımı antrenörü Seyfi Dübek, güçlü bir takım ile zorlu bir hazırlık karşılaşması oynadıklarını Ekim ayında ligler başlayıncaya kadar takımının lige hazır hale geleceğini söyledi.

Seyfi Dübek, açıklamasında “ Kosova’da süper lig oynayan güçlü bir takımı 2 gündür misafir ediyoruz. Bizden çok üst düzey bir takım oldukları için onları ağırlamak bizim için çok iyi oldu. Bizim için iyi bir hazırlık karşılaşması oldu. Bu yıl lig yine Ekim ayında başlayacak, o zamana kadar 5-6 hazırlık karşılaşması daha oynayarak takımımızı lige hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Takımımız çok genç bir takım hazırlık karşılaşmalarıyla birlikte bu yıl ilk kez katılacağımız 3.^üncü lige hazır hale geleceğimize inanıyorum. Kosova’dan gelen bayan futbol takımının konaklama ve ağırlanmasında emek veren Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ve Çarşıspor Kulübü yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Karşılaşma sonrasında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından misafir takım kaptanına çiçek takdim edilirken diğer antrenör ve futbolculara Metristepe Anıtı’nın yer aldığı bir plaket takdim edildi. Hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona eren hazırlık maçı programı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, tarafından futbolculara yemek ikram edilmesiyle sona erdi.

Karşılaşmayı İlçe Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Dübek ve Belediye Başkan yardımcıları da takip etti.

Kaynak: İHA