Osmanlıspor farka koştu!

Süper Toto Süper Lig'e iyi başlangıç yapamayan Mersin İY, sahasında Osmanlıspor ile karşılaştı.

Osmanlıspor, Mersin deplasmanında 4-0'lık skora rahat bir galibiyet elde etti. NDiaye hattrick yaparken, Webo da 1 gol, 1 asistle yıldızlaştı.

Ligde henüz galibiyeti olmayan Mersin'e konuk olan Osmanlı, kontrollü bir oyun ortaya koyarken, 34. dakikada Nurullah'ın hatası sonucu topu kapan Webo'nun golüyle 1-0 öne geçti. 4 dakika sonra bu kez Webo asist yaptı ve konuk takımın flaş ismi NDiaye farkı ikiye çıkaran isim oldu. Kalan bölümde kontrolü hiç bırakmayan Osmanlı son dakikalarda yine NDiaye ile 2gol daha bularak karşılaşmayı 4-0 kazandı. maçın yıldızı NDiaye böylece 4 gole ulaşmış oldu. Bu sonuçla 2. deplasman galibiyetini elde eden konuk takım puanını 8'e yükseltti. Mersin ise 1 puanda kaldı.

Mersin İdmanyurdu: 0 - Osmanlıspor: 4

Stat: Mersin


Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Uygar Bebek, Ahmet Ayaz

Mersin İdmanyurdu: Muammer Yıldırım, Servet Çetin, Mitrovic, Sadiku, Serkan Balcı, Khalili, Nurullah Kaya, Murat Ceylan (Dk. 58 Tita), Pedriel, Nakoulma (Dk. 77 Sinan Kaloğlu), Futacs (Dk. 46 Oktay Delibalta)

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Szukala, Uğur Demirok, Muhammed Bayır, Hakan Aslantaş, Mehmet Güven (Dk. 88 Galip Güzel), Ndiaye, Erdal Kılıçaslan (Dk. 83 Pinto), Torje, Musa Çağıran, Webo (Dk. 75 Serdar Deliktaş)

Goller: Dk. 34 Webo, Dk. 39, Dk. 90 ve Dk. 90+2 Ndiaye (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Dk. 7 Torje, Dk. 77 Musa Çağıran, Dk. 82 Mehmet Güven (Osmanlıspor), Dk. 27 Murat Ceylan, Dk. 65 Sadiku, Dk. 88 Nurullah Kaya (Mersin İdmanyurdu)