Yeni Malatyaspor Taraftarı Şehitleri Unutmadı

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, Pazar günü oynanacak Yeni Malatyaspor-Elazığspor karşılaşmasında taraftar olarak şehitler için özel bir kareografi hazırladıklarını söyledi.

Doğunun derbisi olarak adlandırılan Yeni Malatyaspor - Elazığspor karşılaşmasına sayılı günler kala hazırlıklarını sürdüren taraftarlar derneği, bu zorlu maçta şehitler için kareografik bir gösteri sunacak.

-“MALATYA’YA YAKIŞIR BİR EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

Yeni Malatyaspor’un İnönü Stadı’nda yaptığı antrenmanı bir grup taraftarla birlikte izleyen Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, Elazığspor karşılaşmasında Malatya’ya yakışır bir ev sahipliği yapacaklarını ve 90 dakika boyunca küfre izin vermeyeceklerini belirtti.

Soysal, “Hafta başından beri bizim de hazırlıklarımız sürüyor. Elazığspor karşılaşması şehrimiz için büyük önem taşıyan bir müsabaka. Bu maçta şehitlerimiz için güzel bir kareografik gösteri hazırladık. İnşallah müsabaka centilmenlik içerisinde geçer. Sonuçta bizim burada yapacağımız her şey Yeni Malatyaspor’a zarar verir. Sahada futbolcular, tribünde de biz ezeceğiz. Şehirde büyük bir coşku var. Şehir merkezine getirilen Passolig aracına büyük ilgi olduğunu görüyoruz. Şimdiye kadar ki Passolig sayısı bu maç öncesi neredeyse iki katına çıktı. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Pazar günü bu stadın dolu olması, takımımıza vereceğimiz destek noktasında da büyük önem taşıyor. İnşallah Elazığ’ı yeneceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA