THY, Birmingham'da Golf Turnuvası Düzenledi

İngiltere'deki etkinliğini her geçen gün artıran Türk Hava Yolları (THY), ülkenin en büyük ikinci kenti Birmingham'da bu yıl üçüncü kez golf turnuvası düzenledi.

Warwickshire bölgesinde, THY ile Trinity Mirror Medya Grubu'nun birlikte organize etiği turnuvada aralarında "Büyük Ron" unvanlı eski futbolcu ve teknik direktör Ron Atkinson'ın da yer aldığı 50 sporcu yarıştı.

Turnuvada birinciliği elde eden Tom Tuite ve Ed Jones ödüllerini, THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk ve Birmingham Post Gazetesi Direktörü Craig Cooksley'den aldı.

THY Müdürü Öztürk, yaptığı konuşmada, Türk Hava Yolları’nın dünyada 277 nokta ile en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olduğunu belirterek, 5 yıldır Avrupa’nın en iyi hava yolu seçildiklerini, ayrıca "business class lounge" ve "business class lounge dining"de dünya birinciliğine layık görüldüklerini söyledi.

Birmingham hattının 2008 yılının Aralık ayında açıldığında haftada 5 sefer bulunduğunu hatırlatan Öztürk, "Bugün yılda 150 bin yolcu ve haftada 12 seferle büyük yol kat ettik. Sponsorluğunu yaptığımız golf turnuvalarının adımızı duyurmada faydası büyük. Trinity Mirror Grubu, 6 gazeteden oluşuyor. Onların her yıl kasım ayında düzenlediği 'Business Awards' (İş Dünyası Ödülleri'ne) de üç yıldır sponsor oluyoruz. Golf, İngiltere’de en büyük firma temsilcilerini bir araya getiren en önemli sporlardan biri. Bunu devam ettirmek, artırmak Türk Hava Yolları için önem taşıyor" diye konuştu.

THY, İngiltere'nin başkenti Londra'da Heathrow ve Gatwick ile Birmingham, Manchester ve Edinburgh kentlerinden haftada 120'nin üzerinde sefer yapıyor.

Kaynak: AA