Alanyaspor'da Altınordu Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig takımlarından Alanyaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde gerçekleştirildi. Turuncu-yeşilli futbolcuların tamamının katıldığı antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dayanıklılık ve kondisyon koşusunun ardından futbolcular idmanı açma germe hareketleri ve taktik çalışmayla bitirdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Suley katılmadı.

Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk üç haftada aldıkları sonuçlarla lige iyi başlamadıklarını ancak dördüncü haftada Kayseri Erciyesspor maçında ise geriye düşmelerine rağmen galip gelmeyi başardıklarını hatırlatarak, "Önümüzde çok önemli Altınordu maçı var. İzmir'den iyi bir sonuçla dönerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kredilerimizi ligin başında kullandık. Bundan sonraki kredilerimizi daha ekonomik kullanmamız gerekiyor" dedi.

Geçen seneye göre daha kaliteli bir takım olduklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Yedek kulübemiz geçen yıla göre daha iyi. İlk 11'in dışında kalan oyuncular da her an oynayabilecek kapasitede. Ancak bu sezon ligin de kalitesi yükseldi. Bu sezon lig çok daha zor geçecek" diye konuştu.

Kaynak: AA