Kozan Belediyespor'da Arsinspor Galibiyeti Moralleri Yükseltti

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Kozan Belediyespor’da, ligin 4.haftasında Arsinspor karşısında 4-1 galibiyetle ayrılmanın sevinci yaşıyor.

Galibiyet sevinci yaşayan Kozan Belediyespor, bir taraftan da hafta sonu deplasmanda Silivrispor’la yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Arsinspor maçının ardından izne ayrılan futbolcular dün yapılan antrenmanda buluşarak Silivrispor maçı hazırlıklarının startını verdi.

Teknik Direktör Mesut Demiroviç yönetiminde yapılan antrenman neşe içerisinde geçerken 1.5 saat süren antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından fizik ve kondisyon çalışması ve dar alanda top ile pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde yarı alanda çift kale maç yapıp, açma germe hareketleri ile antrenmanını sonlandırdı.

Teknik Direktör Mesut Demiroviç, "Arsinspor maçında çok iyi mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrıldık. Silivri spor maçından da galibiyetle çıkıp galibiyetler serisine başlamak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Taraftarlarımıza ve tüm Kozan’a layık olmak için mücadele ediyoruz” dedi.

Arsinspor maçında 2 gol atan takım kaptanı Muzaffer Özcanlı ise Arsinspor maçından 3 puanla ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını ve maçta çok iyi mücadele ettiklerini, iyi oynadıklarını ve kendisinin de maçta 2 gol attığı için mutlu olduğunu söyledi.

Muzaffer, “Taraftarlarımız bizi Adana’da yalnız bırakmadı bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. İnşallah galibiyet serisi yakalayıp üst sıralarda kalmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA