MHK Başkanı Müftüoğlu’ndan Aziz Yıldırım'a cevap

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın söylediği iddia edilen "Sahaya ineceğim hakeme iki tokat atacağım.” sözlerini değerlendirdi.

MHK Başkanı Müftüoğlu’ndan Aziz Yıldırım'a cevap
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'ndan Beyaz Futbol'a çok özel açıklamalar geldi.

“ARKADAŞLARIMIZ KÖTÜ GÜNLERİNDEYDİ”
Devrim Zengi'ye konuşan Müftüoğlu, hakemlerin performanslarına yönelik “Verilen ve verilmeyen bize göre doğru ve yanlış ihtarlar var. Bazı maçlarda da kırmızı kartlarda eksiklik var. Bunlar her maçta olabilecek şeyler.” dedi. Son karşılaşmalardaki tartışmalı pozisyonlar sorulan Müftüoğlu, bu durumlardan rahatsız olamadığını ifade ederek “Hakemlik içerisinde bunlar var. O arkadaşlarımız kötü günlerindeydiler” şeklinde konuştu.

“BAŞARILI OLMALARI İÇİN DUA EDİYORUZ”
MHK Başkanı olmanın zor olduğunu söyleyen Müftüoğlu, her maçı kendi maçları gibi izlediğin belirtti. Bir hakemin başarısızlığının tüm hakemleri etkilediğine dikkat çeken Müftüoğlu, “Her maçın hakeminin başarılı olması için dua ediyoruz” dedi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın söylediği iddia edilen 'Sahaya ineceğim hakeme iki tokat atacağım, o olacak.” Sözleri sorulan MHK Başkanı şunları söyledi:

“SOYUNMA ODASINA İNEN CEZA ALACAK”

“Ben başkanımızın öyle bir söz edeceğini sanmıyorum. Öyle bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Ben görüp duymadığım için bu konuda yorum yapmak istemiyorum.” Müftüoğlu, soyunma odasına inen her başkanın ceza alacağına dikkat çekti.