Sezgin Açıklaması 'Hakemlerin Biraz Dikkat Etmesi Gerekiyor'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, UEFA Şampiyonlar Lig’inde karşılaşacakları Atletico Madrid maçında doğru dürüst hakemlerin olacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında kendi evinde İçel İdmanyurdu ile berabere kalan Galatasaray’da yönetim hakeme sitem etti. Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

“TEKNİK HEYETİMİZE VE FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ VE YÖNETİM OLARAK HERKESİN ARKASINDAYIZ”

Gergin bir maç olduğunu belirten Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, “Maçın gerginliğini biraz da hakemden kaynaklanıyor. İlk devre rakip takım kalecisi baya vakit geçirdi. Bir dakika uzattı. Bir sürü pozisyonumuz var. Gol de atabilirdik. Ama çeşitli bizim hak ettiğimiz pozisyonları vermedi. Bana göre bir penaltımız verilmedi. Sanıyorum iki puanı bu şekilde kaybettik. Takımımız ikinci devre çok iyi oynadı. Bir sürü gol pozisyonumuz var. Sporda oluyor ama biz bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Yönetim olarak herkesin arkasındayız. Taraftarlarımızın arkasındayız. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve çalışıyoruz” dedi.

“HAKEMİN BİRAZ DİKKAT ETMESİ GEREKİYOR”

Selçuk İnan’ın kırmızı kart pozisyonu ile ilgili olarak ise Sezgin, “Neredeyse bir dakika pozisyonu çalmıyor bekliyor. Çocuk ne yapsın. Orada zaten çok büyük çıngar çıktı. Olacak iş değil hakemin biraz dikkat etmesi gerekiyor” diye konuştu.

“ORADA DOĞRU DÜRÜST HAKEMLER OLACAKTIR”

Basın mensuplarının ’Şampiyonluk yarışında çok puan kaybettiniz bu Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağız maçta dezavantaj olur mu?’ sorusuna ise Sezgin, “Şampiyonlar Ligi’nde aldığımız puan kayıplarının dezavantaj olacağını düşünmüyorum. Bizim arkadaşlarımız iyi oyuncular ve iyi futbolcular. İnşallah Atletico Madrid’in üstesinden geliriz. Orada doğru dürüst hakemler olacaktır. Bu yolda devam edeceğiz” şeklinde cevap verdi.

Basın mensuplarının Hollandalı yıldız futbolcu Sneijder’in sözleşmesi ile ilgili soruya ise Sezgin, görüşmelerin devam ettiğini ve bekli de imzaların atılmış olabileceğini söyledi.

Kaynak: İHA