Yenimahalle Belediyespor, Avrupa Sınavına Çıkıyor

Yenimahalle Belediyespor Hentbol Takımı, EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki ilk maçında, yarın Danimarka'nın Team Esjberg ekibi ile karşılaşacak

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Şampiyonlar Ligi, ön eleme turuyla başlıyor. Ligdeki Türk temsilcisi Yenimahalle Belediyespor, ilk maçını yarın Danimarka'nın Team Esjberg ekibi ile yapacak.

Romanya'nın Maramureş kentindeki Sala Polivalenta Lascar Pana'da yapılacak ön eleme turunda, 2. Grup'ta yer alan Yenimahalle Belediyespor, yarın 13.30'da Team Esjberg ile karşılaşacak. Maçı, Karadağlı Ivan Pavicevic-Milos Raznatovic hakem ikilisi yönetecek.

Türk temsilcisi, bu maçı kazanması durumunda, 13 Eylül Pazar günü, Romen HCM Baia Mare ile Belaruslu BNTU BelAZ Minsk Reg arasında yapılacak maçın galibiyle karşı karşıya gelecek.

Yenimahalle Belediyespor, bu maçtan da galibiyetle ayrılırsa EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi grup maçlarına katılma hakkı kazanacak.

Elemeleri geçen takım, A Grubu'nda Larvik (Norveç), RK Kırım Mercator (Slovenya) ve Rostov-DON (Rusya) takımlarıyla eşleşecek.

Kaynak: AA