Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Ekizler Açıklaması

"Deplasmanda oynayacağımız Adanaspor maçını kazanarak ligde ikinci galibiyetimize ulaşacağımıza inanıyorum"

DENİZLİ - PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'da kulüp başkan yardımcısı Mehmet Ekizler, ligin 3. haftasında yarın yapacakları Adanaspor maçıyla ilgili olarak "Deplasmanda oynayacağımız maçı kazanarak ligde ikinci galibiyetimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Ekizler, yaptığı açıklamada, takımın motivasyonun üst seviyede olduğunu, milli maçlar nedeniyle verilen aradan faydalanarak daha hazır hale geldiklerini belirterek, oynadıkları maçlarda yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını ifade etti.

Alanyaspor maçını kazanarak sezona 3 puanla başladıklarını ancak son iki maçta mağlup olduklarını hatırlatan Ekizler, takımlarına güvendiklerini, hedeflerinden herhangi bir sapmanın olmadığını vurguladı. Ekizler, Adanaspor maçının çok zorlu geçeceğine dikkati çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ligde artık kolay maç yok, sahada hata yapan takım maçı kaybediyor. Bana göre lig çok çekişmeli geçecek. Adanaspor iyi bir takım. Biz de bu sezon güçlü kadro oluşturduk. Deplasmanda oynayacağımız maçı kazanarak ligde ikinci galibiyetimize ulaşacağımıza inanıyorum."

Ekizler, sakatlıkları bulunan Recep Niyaz, Genkov ve Tuna Üzümcü'nün Adanaspor maçında oynamayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA