Medipol Başakşehir'de 3 Eksik

Medipol Başakşehir, ligin 4. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-lacivertli ekipte, tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu antrenmana katılmazken, sezonun ilk yarısını kapatan Alexandru Epureanu’nun yanı sıra sakatlığı süren Semih Şentürk’ün de Beşiktaş karşısında forma giyemeyeceği bildirildi.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürüyor. Öğle saatlerinde yapılan antrenmana sakatlığı süren Emre Belözoğlu katılmazken, Semih Şentürk ise sakatlığına rağmen takımla birlikte çalışmalarını sürdürdü. İki oyuncunun da Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi. Ayrıca, Moldova Milli Takımı’nın, EURO 2016 Elemeleri’nde Liechtenstein ile yaptığı maçta sakatlık geçiren ve sezonun ilk yarısını kapatan Alexandru Epureanu ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, istasyon çalışması ve topla yapılan çalışmalar ile devam etti.

TERÖRE BAYRAKLI TEPKİ

Öte yandan turuncu-lacivertli oyuncular ve teknik heyet, son dönemde yaşanan terör olayları sebebiyle antrenmana, üzerlerinde Türk bayrağı olan tişörtler ile çıkarken, açtıkları dev Türk bayrağı ile de basın mensuplarına poz verdi.

Medipol Başakşehir, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: İHA