Köksal Açıklaması 'İzlanda Sürpriz Bir Takım'

A Milli Basketbol Takımı oyuncusu Göksenin Köksal, "İzlanda son sırada gibi gözüküyor fakat sürpriz bir takım. Diğer rakiplerimizi de çok zorladılar" dedi.

Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden 12 Dev Adam’da, oyunculardan Melih Mahmutoğlu ve Göksenin Köksal, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi internet sitesine İzlanda maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

MAHMUTOĞLU: ’’HEDEF MAÇLARI KAZANDIK"

Gruptaki istedikleri maçlarını kazandıklarını ifade eden Melih Mahmutoğlu, "İspanya ve Sırbistan maçı istediğimiz gibi geçmedi ama hedef maçlarımızı kazandık diyebilirim. Bugün de o maçlardan bir tanesi, tabi bizden öncede iki maç var ve bu maçların sonuçlarına göre kaçıncı sırada çıkacağımız belli olacak maça çıkmadan. Ama onları bir kenara bırakıp en iyi şekilde oynamalıyız. İzlanda takımı ters bir takım çünkü. Biz en iyi şekilde oynayıp kaybettiğimiz maçlardaki hataları yapmadan maça iyi başlayıp iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Kaçıncı bitirirsek, karşıdan gelen rakip kim olursa olsun, biz kendi gücümüzü sahaya koyarak, yolumuza kim çıkarsa Fransa olur başkası olur yine kazanarak devam etmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

KÖKSAL: "İZLANDA SÜRPRİZ BİR TAKIM"

Bu akşam İzlanda ile karşılaşacaklarını hatırlatan Göksenin Köksal ise, "Bu akşam İzlanda’ya karşı oynayacağız. Grubumuzda zaten kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. İzlanda son sırada gibi gözüküyor fakat sürpriz bir takım. Diğer rakiplerimizi de çok zorladılar. Bizim de çok iyi konsantre olup maça iyi başlamamız lazım. Dünkü maç gibi olmaması lazım. Neticesinde de kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İHA