Gümüşdağ'dan Kulüp Başkanlarına Çağrı

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, ligin 4. haftasında oynanacak maçlarda tüm takımların aynı pankart ve ısınma tişörtleri ile sahaya çıkmaları için kulüp başkanlarından destek istediğini söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, yazılı bir açıklama yaparak, son dönemde artan terör olaylarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Gümüşdağ, "Son günlerde hepimizi yasa boğan terör olaylarına karşı Kulüpler Birliği olarak birlikte ve kenetlenmiş bir duruş sergilememiz gerektiğini, hepimiz için kutsal ve paha biçilmez değeri olan ülkemizde, futbol ailesi olarak da birlikte ve omuz omuza olduğumuzun anlaşılması gerektiğini düşünüyorum. Futbol, milyonlarca insanın takip ettiği bir platform. Halka bu güçlü mesajı verebilmek için bu hafta oynanacak tüm maçlarda, sadece Süper Lig değil, tüm lig maçlarında, ortak bir söylemi göğüslerimiz de taşımak mesuliyetimiz var" ifadelerini kullandı.

"KULÜP BAŞKANLARINDAN DESTEK İSTİYORUM"

Futbol sayesinde verecekleri mesajın teröre karşı sımsıkı kenetlendiğinin simgesi olacağını dile getiren Göksel Gümüşdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"Futbolun gündemine, bugünlerde çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik mesajının taşınması için, futbol ailemizin tüm fertlerini “Teröre karşı birlikteyiz” duruşuna destek olmaya davet ediyorum. Bütün takımlarımızın sahaya aynı sloganı taşıyan pankart ve ısınma tişörtleriyle çıkmaları için 18 kulüp başkanımızla irtibat halindeyim ve kendilerinden destek istiyorum. Temennim odur ki, bu hafta futbol sayesinde bu güçlü mesaj, ülkemizin teröre karşı sımsıkı kenetlendiğinin bir simgesi olacak ve bu vesileyle tüm futbol ailesini, terörün her türlüsüne karşı daha yüksek sorumluluk taşımaya teşvik edecektir."

Kaynak: İHA