Konak Belediyespor'da Avrupa Mesaisi

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda mücadele edecek Konak Belediyespor Futbol Takımı'nın teknik direktörü Ali Alanç, "Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağız" dedi.

Bosna Hersek'in Saraybosna kentinde 11-16 Ağustos'ta oynanacak 1. Grup maçlarında ev sahibi ülkeden SFK 2000, Belarus'tan Minsk ve Arnavutluk'tan Vllaznia takımlarıyla karşılaşacak Konak Belediyespor, grup birinciliği için mücadele edecek.

İzmir temsilcisi, grubu ilk sırada tamamlaması halinde 32 takımın katılacağı birinci turda oynamaya hak kazanacak.

İlk maçını 11 Ağustos Salı günü Belarus temsilcisi FC Minsk ile oynayacak Konak Belediyespor'un teknik direktörü Ali Alanç, yaptığı açıklamada, grup maçları için yarın Bosna Hersek'e gideceklerini belirtti.

İyi bir kamp süreci geçirdiklerini kaydeden Alanç, şöyle konuştu:

"Bu sezon takıma katılan gençler, deneyimli oyuncularla kısa sürede kaynaştı. Geride bırakılan sezonun yorgunluğunu attık ve grup elemelerine hazırız. Oyuncularıma güveniyorum, elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağız. Gruptan çıkacak gücümüz var. Geçen yıl oynanan müsabakada Minsk'i 2-1 mağlup etmiştik, bu sezon da rakibimizi yenip, grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyoruz."

Kaynak: AA