Güldür Yüzümüzü Konak

Türkiye’yi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Konak Belediyespor, ilk maçını 11 Ağustos Salı günü Belarus takımı FC Minsk ile oynayacak.

Türkiye Kadınlar Futbol Ligi’ni lider tamamlayan Konak Belediyespor’da gözler UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme grup maçlarına çevrildi. İzmir’deki hazırlık kampını tamamlayan mavi-beyazlı takım, eleme maçlarını oynamak için 10 Ağustos Pazartesi günü Bosna Hersek’e gidecek. 11-16 Ağustos tarihleri arasında Bosna Hersek’te düzenlenecek turnuvada sahaya çıkacak olan Konak Belediyespor, ilk maçını 11 Ağustos Salı günü Belarus takımı FC Minsk ile oynayacak.

MORALLER YERİNDE

Türkiye saati ile 18.00’de başlayacak müsabaka öncesi hazırlıklarını tamamlayan Konak Belediyespor’da moraller yerinde. Üst üste üç kez Türkiye Kadınlar Futbol Ligi Şampiyonu olarak İzmir’i gururlandıran Konak Belediyespor’da hedef gruptan yenilgisiz çıkmak olarak belirlendi. İyi bir kamp süreci geçirdiklerini dile getiren teknik direktör Ali Alanç, deneyimli oyuncularla birlikte bu sezon takıma katılan genç oyuncuların kısa sürede kaynaştığını söyledi.

Geride bırakılan sezonun yorgunluğunu atan takımın grup elemelerine hazır olduğunu dile getiren Alanç, oyuncularına güvendiğini belirterek, ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını vurguladı. Gruptan çıkacak güçte olduklarını söyleyen Alanç, geçtiğimiz yıl oynanan maçta Minsk’i 2-1 mağlup ettiklerini, bu maçta da benzer sonucu alacaklarını dile getirdi.

Kaynak: İHA