Genç Futbolcu Halil Fidan'ın Hayatını Kaybetmesi

Antalyaspor Kulübü, geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat eden 19 yaş altı futbol takımı oyuncularından Halil Fidan için mevlit okuttu.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde okutulan mevlide, oyuncunun ailesi, kulüp idarecileri ve sporcular ile çok sayıda davetli katıldı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, program sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Her zaman Halil'in ailesinin yanında olacaklarını belirten Gencer, "Genç yaşta çok yetenekli bir sporcuyu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. İstenmeyen bir olay. Halil'e Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun. Mevlidimizi de Allah kabul etsin. Tüm camiamıza ve ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Halil Fidan için başsağlığı mesajı yayımladığını hatırlatan Gencer, "TFF, kulüp başkanları ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim dahil herkes başsağlığı mesajı yayımladı. Bizim acımızı paylaştıkları ve bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsinden Allah razı olsun" diye konuştu.

Genç futbolcunun babası Hüseyin Fidan da acılarının çok büyük olduğunu dile getirdi. Halil'in seveninin çok olduğunu anlatan Hüseyin Fidan, mevlit okuttuğu için Antalyaspor yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: AA