Ergin Ataman: Aziz Yıldırım muhatabım değil

Aziz Yıldırım ile Ergin Ataman arasındaki polemik devam ediyor. Galatasaray ve A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Aziz Yıldırım'ın" ''Ergin Ataman vatanı görevini yapıyorsa takımı İtalya'ya değil Diyarbakır'a götürsün'' sözlerine "Muhatabım değil" sözleriyle yanıt verdi.

Ergin Ataman: Aziz Yıldırım muhatabım değil
Aziz Yıdırım'ın kendisini hedef alan açıklamaları sonrası sadece Beyaz Tv Spor Servisi'nden Devrim Zengi'ye konuşan Ergin Ataman, şu ifadeleri kullandı;

BERABERE KALDILAR HERHALDE...

Benim gündemimde şu anda Aziz Yıldırım yok. Benim gündemimde şu anda Türk Milli Takımı var. Sanırım Fenerbahçe berabere kaldı herhalde gündemi değiştirme çabaları var.

MUHATABIM DEĞİL
Kimse de demagoji yapmasın. Ben Türkiye'ye hizmet için görev yapıyorum. ben bütün söylediklerimin arkasındayım. Şu anda ben Milli Takım antrenörüyüm. Fenerbahçe Kulübü Başkanı benim muhatabım değil.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray ve A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, antrenörlerin kulüp ve milli takımlarda aynı anda görev almasına karşı olduklarına yönelik açıklamasıyla ilgili "Biz vatani görevimizi yapıyoruz, Allah herkese bu görevi yapmayı nasip etsin" demişti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise katıldığı bir canlı yayında Ergin Ataman'ın bu sözlerine " 'Ergin Ataman vatanı görevini yapıyorsa takımı İtalya'ya değil Diyarbakır'a götürsün'' demişti.

BEYAZ GAZETE