Alanyaspor, Yeni Malatyaspor Maçına Hazırlanıyor

Alanyaspor, PTT 1. Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, esneme hareketlerinin ardından çift kale maçla sona erdi.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor maçının kendileri için çıkış olacağını söyledi.

Rakiplerinin, yatırım yapan güçlü bir takım olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, "Yeni Malatyaspor transfere para harcayan, zor bir takım. Bizim de hazırlıklarımız devam ediyor. Toparlanma sürecindeyiz. Bu hafta çıkış maçımız olur diye düşünüyoruz. Sakat veya cezalımız da yok" dedi.

Balıkesirspor maçında birçok gol pozisyonu bulduklarını ancak değerlendiremediklerini dile getiren Çavuşoğlu, kazanmaları gereken bir maçta 2 puan yitirdiklerini kaydetti.

Ligde zayıf takım olmadığını vurgulayan Çavuşoğlu, "Birçok takım şu anda uyum süreci yaşıyor ve hazır görünmüyor. Biz kendimize bakıyoruz. Yeni transferlerin de gelmesiyle daha iyi duruma geleceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA