Antrenör Türk'e Önemli Görev

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, 28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İskoçya’da yapılacak olan UEFA Study Group Scheme toplantısına antrenör olarak katılacak

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim 28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İskoçya’da yapılacak olan UEFA Study Group Scheme toplantısına 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk’ü görevlendirdi. Kadınlar İkinci Futbol Ligi’nde şampiyonluğa ulaşarak Birinci Lige yükselen 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’un Sportif Direktörü Hüseyin Türk’ü telefonla arayan Fatih Terim, antrenör olarak İskoçya’ya katılacağını bildirdi.

ANTRENÖR TÜRK: “GURUR VERİCİ”

Kendisini, Fatih Terim’in görevlendirdiğini belirten 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, “Türkiye kadın futbolunda sağladığımız başarılar ve katkılardan dolayı UEFA Study Group Scheme toplantısına katılacağım. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından UEFA toplantısına antrenör olarak görevlendirilmem gurur verici. İskoçya’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, dönüşte Terim’e raporumu sunacağım” dedi.

Kaynak: İHA