Elazığspor - Giresunspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 2. haftasında Elazığspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşma sonunda teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, maç sonunda yapılan basın toplantısında, "Mücadelelerinden dolayı futbolcularımı kutluyorum. Yine pozisyon vermeden gol yedik. Maçı bırakmadık. Beraberliği yakaladıktan sonra maça asılan taraf bizdik. Sayısız gol fırsatı yakaladık ama yine değerlendiremedik. Bir türlü fırsatı değerlendiremiyoruz. Yapacak bir şey yok 2 puan daha kaybettik" açıklamalarında bulundu.

Geçen hafta yine 2 puan kaybettiklerini kaydeden Bektaş," Artık önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmemiz lazım. Çünkü hem oyun mantalitemiz, anlayışımız sürekli oyun oynayıp skoru yakalamak olduğu için daha çok çalışıp o topu kalenin içine atmamız gerekiyor. Ama mücadele anlamında ben memnunum. Gol pozisyonumuz var, gol atma isteğimiz olsun, futbolcularımızın öz verisi olsun iyiydi ama bir türlü golü atamadık. Neredeyse pozisyon vermeden maçı bitirdik sağlık olsun telafi edeceğiz İnşallah" dedi.

GİRESUNSPOR CEPHESİ

Erken bir gol bulduklarını belirten Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, "Golü bulduktan sonra, morallendik ve 20-25 dakika iyi oynadık. 25. dakikadan sonra Elazığspor iyi oynamaya başladı ve ataklar yaptı. Tom’un getirdiği toplarla bizi zora soktular. Duran toptan golü de buldular. Devre arası yardımımıza yetişti. Devre arasında hem fiziksel ve zihinsel olarak biraz toparlandık dengeli başladık. İkinci yarıda maç her iki tarafa da dönebilirdi. Bence 1-1 iki tarafında hak ettiği bir sonuçtu. Elazığ gibi bir deplasmandan 1 puan aldığımız için sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA