Çalımbay Açıklaması 'Mücadele Yönünden Takımımı Tebrik Ediyorum'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bugün mücadele yönünden takımımı tebrik ediyorum. Rakibe net pozisyonlar vermedik ve oyunumuzu da geliştirmemiz gerekiyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftası açılış maçında Kasımpaşa evinde Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay, “İyi bir galibiyet aldık. Bu galibiyeti bugün doğum yapan kızıma ve dünyaya gelen torunuma armağan ediyorum. İlk yarı daha iyiydik. Sanki ikinci yarı oyunu rakibe bıraktık gibiydi. Bugün mücadele yönünden takımımı tebrik ediyorum. Rakibe net pozisyonlar vermedik. Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Yeni bir takımız. Tabii ki zaman gerekiyor. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var ve onu da iyi bir şekilde bitirirsek milli takım arasında daha iyi girmiş olacağız” açıklamasını yaptı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ

Deplasmanda Kasımpaşa’ya 1-0’lık skorla mağlup olan ve ligin 2. haftasında ikinci mağlubiyetini alan Medipol Başakşehir’de teknik direktör Abdullah Avcı, “İki haftada iki mağlubiyet aldık ve bu da beklentilerin dışındaydı” dedi.

Deneyimli çalıştırıcı, “Sahada oynadığımız oyun adına özür dilerim. Kötü bir maçtı. Rakibin baskı yapacağını biliyorduk. Yediğimiz gol baskıdan oluşan bir goldü. İkinci yarı biraz daha rakip sahada oynadık. Pozisyon üretemedik. İki haftada iki mağlubiyet aldık, bu da beklentilerin dışındaydı. Bizden beklenilenin tam tersini yaptık. Bireysel performansları artıracağız dedik ama oyuncularım bunun tam tersi reaksiyon gösterdi. Haftaya Bursaspor maçı var. Bir an önce performansımızı artırmalıyız. Ardından da bir milli takım arasına gireceğiz. Takımdaki gidişatı düzeltip kendimize gelmeliyiz. Kasımpaşa’yı da aldığı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA