Kemerspor 2003'Te Gaziosmanpaşa Maçı Hazırlıkları

Yeni sezonda 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek Kemerspor 2003, ligin ilk haftasında oynayacağı Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kemer Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadı'nda teknik direktör Tuğrul Metin yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Metin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda zor bir grupta mücadele edeceklerini belirterek, grupta bütçe olarak kendilerinden daha üstün 7-8 takımın olduğunu söyledi.

Grupta, Diyabakırspor, Sakaryaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Sancaktepe Belediyespor gibi zorlu takımların olduğuna dikkati çeken Metin, "Bu rakiplerimiz üst seviyede transferler yaptı. Biz, Kemerspor 2003 olarak imkanlarımız ölçüsünde iyi takım kurduk. Genellikle genç bir kadromuz var. Bizim felsefemiz, her yerde terimizin son damlasına kadar oynamak ve kazanmak" dedi.

Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta ise sezona Gaziosmanpaşa maçıyla başlayacaklarını ve galibiyet almak istediklerini söyledi.

Geçen seneki takımı tamamen değiştirdiklerini dile getiren Minta, şöyle konuştu:

"Yeni bir takımımız var. Ağırlıklı olarak genç oyuncularımız var. Geçen seneki takımla play-offun kapısından döndük. Amacımız bir üst lig. Play-offlara kalmadan direkt olarak çıkmak istiyoruz. Aksi bir durumda ise ilk beşe girmeyi istiyoruz. İmkanlarımız dahilinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Kadromuzu genç oyunculardan oluşturduk. Yeni sezon şimdiden hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: AA