Çocuklar Sahada, Anneler Tribünde

Altınordu’nun “Anadolu Cup” olarak projelendirdiği ve İzmir dışındaki birçok bölgeden futbol okulu öğrencilerinin katıldığı “Altınordu Futbol Okulları Anadolu Cup” Afyon’da yapıldı.

Altınordu Futbol Okulları Anadolu Cup’ta gün boyunca toplam 36 maç oynanırken, ortaya çok güzel görüntüler çıktı. Konya, Antalya, Kütahya, Afyon, Denizli ve Uşak’tan 240 öğrencinin yer aldığı şenlik havasındaki organizasyonda maçlar 12,5 dakikalık 2 devre üzerinden oynandı. Çocukların sahada sevinçlerine ise tribündeki aileler de ortak oldu ve her golün ardından büyük sevinçler yaşandı. Maç sonunda üzülenleri teselli etme görevi ise kazanan ekibin sporcularına düşerken, Fair-Play dolu görüntüler herkesin takdirini aldı.

HAKEMLER KURALLARI ANLATTI

Küçük futbolcuların müsabakalarında düdük çalan hakemler ise kimi zaman oyunu durdurup, yaşları 8 ile 12 arasında değişen miniklere oyun kurallarını hatırlattı. Kimi zaman ise tacın nasıl atılacağını şahsen gösterdi ve kimi zaman da düzgün bir maç başı töreninin nasıl olacağını genç futbolculara tek tek anlattı.

VELİLER TRİBÜNDE COŞTU

Tribünlerdeki anne-babalar ise ellerindeki kırmızı-lacivert ponponlarla coşku dolu saatler yaşadı. Son derece heyecanlı maçlara sahne olan organizasyonun bir bölümünde veliler, penaltı alanında hünerlerini sergileyip çocuklarının futbol heyecanını daha da yakından tanıdı.

Dev organizasyonun sonunda futbolculara madalyaları verilirken, kupa töreni de oldukça neşeli geçti.

Kaynak: İHA