Bursaspor-Gaziantepspor Maçı Bilet Satış Programı

Spor Toto Süper Lig'de, 23 Ağustos Pazar günü Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Gaziantepspor müsabakasının bilet satışları 20 Ağustos Perşembe günü saat 11.00 itibarıyla başlayacak.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, biletler Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana Bilet Gişesi, Merinos Stadyumu kombine ve bilet satış noktası, "www.passo.com.tr" web sitesi, aktif satış noktaları ve N'Kolay satış noktalarından temin edilebilecek.

N'Kolay Bursa satış noktaları, www.nkolay.com.tr adresinde yayınlandı.

Kart başına en fazla 5 bilet satılacak olup, kart sahibi dışındaki 4 bilet hakkının Passolig kart sahiplerine "www.passo.com.tr" adresinden gönderilmesi gerekiyor.

Müsabaka bilet satışları, maç gününe kadar sadece Bursaspor Passolig kartlara, müsabaka günü tüm Passolig kartlarına gerçekleştirecek.

Engelli taraftarlarımız ve refakatçileri için ayrılan tribün ve bölümlerin ücretsiz olarak yüklemesi 21 Ağustos Cuma günü saat 10.00 itibarıyla başlayacak olup, müsabaka günü saat 12.00'de sona erecek.

Bursaspor'un engelli taraftarlarının, Passolig Kartı ve engelli kartları ile refakatçilerinin ise Passolig kartları ve rafakatçi kartları ile Bursa Atatürk Stadyumu Ana Bilet Gişelerine başvurmaları gerekiyor.

Araç sahibi engelli taraftarların engelli tribününe, araçsız engelli taraftarlar ile tüm refakatçilere kapalı kale arkası tribününde ayrılmış olan engelli tribünü arkasındaki bölümden yükleme yapılacak.

Passolig kart vizeleme işlemleri "www.passo.com.tr" web sitesinden, stadyum Passolig ana bilet gişesi, Merinos Stadyumu kombine bilet satış noktasından gerçekleştirilecek.

Bilet fiyatları, VIP A-B Tribünü 200, Kapalı A-B-C, VIP C Tribünü 100, Maraton Tribünü 40, Kapalı Kale Arkası Tribünü 20, Açık Kale Arkası Tribünü 10, Misafir Tribünü 10 lira olarak açıklandı.

- Kombine bilet satışlarına 4 gün ara verilecek

2015-2016 sezonu kombine satışları, Bursaspor-Gaziantepspor müsabakası biletlerinin satışa çıkacağı için yarın saat 20.00'de sona erecek, 24 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00 itibarıyla yeniden başlayacak.

Yeni stadyum tribünlerine göre kombine bilet satın alan taraftarlara Gaziantepspor maçı için Atatürk Stadyumu'nda bulunan muadil tribünlerden atamalar yapılacak. Passolig tarafından SMS aracılığıyla tribün-sıra ve koltuk bilgilendirmesinde bulunulacak. Yeni stadyumda kuzey kale arkasından kombine satın alanlara, Atatürk Stadyumu'nda Kapalı Kale Arkası Tribününden yer verilecek.

Kaynak: AA