Dzsudzsak, İlk Antrenmanına Çıktı

Ligin 2. haftasında sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlıların bugün 4 yıllığına kadrosuna kattığı Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak da yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı ekip, hazırlıklarına başladı.

Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenman öncesi tecrübeli teknik adam yeni transfer Balasz Dzsudzsak’ı takımla tanıştırırken, yeşil-beyazlı futbolcular da golcü oyuncuyu alkışlayarak ’hoş geldin’ dedi.

SERDAR VE SIVOK TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Trabzonspor ile oynanan ligin ilk maçında ayağına darbe alan genç stoper Serdar Aziz ile Tomas Sivok takımdan ayrı salonda çalıştı. Öte yandan sakatlığı sebebiyle bordo-mavili takıma karşı forma giyemeyen golcü oyuncu Tomas Necid’in, eşinin doğum yapacağı gerekçesiyle teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan izin alarak ülkesine gittiği öğrenildi.

Ayrıca, yıldız oyuncu Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’ye transferi karşılığında sarı-lacivertli takımdan alınan genç oyuncu İbrahim Serdar Aydın da antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Kaynak: İHA