Antalyaspor'da Kombine Satışları Başlıyor

Spor Toto Süper Lig’e bir yıl aradan sonra tekrar yükselen ve ligin ilk haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir’i 3-2 mağlup eden Antalyaspor’da kombine satışları başlıyor. Kırmızı beyazlı takımdan yapılan yazılı açıklamaya göre kombine satışları 21 Ağustos Cuma günü satışa sunulacak.

İlk 3 bin bilete ulaşıncaya kadar geçerli fiyatların olacağı tribünler, Batı Tribünü alt orta bin 200 TL, Batı Tribünü alt yan 800 TL, Doğu Tribünü (Maraton) 350 TL, Kale Arkası (Kuzey) Tribünü 135 TL, Kale Arkası (Güney) Tribünü 135 TL olarak belirlendi. Öte yandan indirimli fiyatların Antalyaspor logolu Passolig kart sahipleri için geçerli olacağı belirtildi.

İlk 3 bin bilete ulaştıktan sonraki geçerli fiyatlar ise, Batı Tribünü alt orta bin 500 TL, Batı Tribünü alt yan bin TL, Doğu Tribünü (Maraton) 500 TL, Kale Arkası, (Kuzey) Tribünü 150 TL, Kale Arkası (Güney) Tribünü 150 TL olarak belirlendi. Kombine almak isteyen taraftarlara Antalyaspor yönetimi ile anlaşmalı olan banka kredi kartlarına da 6 taksit seçeneği sunuyor.

Kombine almak isteyen taraftarlar için satış noktalarının passolig resmi sitesi, Akdeniz Üniversitesi Stadyum Girişi ve Hasan Subaşı Tesisleri olarak belirtildi.

Kaynak: İHA