Mini Minikler Futbol Turnovası Sona Erdi

Odunpazarı Belediyesi sponsorluğunda, bu yıl 17.si düzenlenen Şehit Pilot Kurmay Binbaşı Salih Sezer Mini Minikler Futbol Turnuvası, yapılan kapanış töreniyle sona erdi. Programda konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt; “Şehitlerimize minnet borçluyuz. Vatanı vatan yapan onların kanıdır” dedi.

2004 - 2006 doğumlular arasında yapılan ve toplam 45 takımın katıldığı turnuvanın kapanış törenine; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Muharip Hava Kuvveti Kurmay Başkanı Tuğgeneral Suat Murat Semiz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam ve takım antrenörleri katıldı.

Başkan Kurt törende yaptığı konuşmada, turnuva boyunca, sporun aynı zamanda dostluk ve kardeşlik olduğunu gördüklerini söyledi.

Amatör sporculardan desteklerini esirgemeyeceklerini ifade eden Başkan Kurt, “Bugün 17.’si düzenlenen turnuvada şehidimizi anmak için özel bir ilgi gösterdik. Ailesine sabır diliyorum. Elbette ki şehitlerimize minnet borçluyuz. Vatanı vatan yapan onların kanıdır. Turnuva boyunca sporun aynı zamanda dostluk, kardeşlik, barış ve sevgi unsuru olduğunu gördük. Bu duyguyla olaylara bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Sporcu kardeşlerimize önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum. Centilmence yarışan, centilmence birbirini kucaklayan sporculara sonsuz teşekkürler ediyorum. Onları yetiştiren başta aileler ve onlar kadar önemli antrenörlere de teşekkür ediyorum. Eskişehir’de amatör sporun gelişmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Sizinle birlikte Eskişehir’in sporunu, Eskişehir’in futbolunu daha üst seviyeye çıkarmaya hep birlikte çaba harcayalım. Bu turnuvada emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, çocuklarımıza, sporcularımıza ve hakemlerimize çok teşekkür ediyor, hepinize yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA