Manchester City: 3 Chelsea: 0

İngiltere Premier Lig'in ikinci haftasında Manchester City sahasında konuk ettiği Chelsea'yi 3-0 mağlup etti.

Manchester City: 3 Chelsea: 0
İngiltere Premier Lig'in 2. haftası dev bir mücadeleye sahne oldu. Etihad Stadı'nda manchester city ile Chelsea kozlarını paylaştı. Manchester City, mücadeleyi 3-0 ile kazanarak 'şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyim' mesajını verdi.

Manchester City: 3 Chelsea: 0

Mücadelenin ilk dakikasından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Manchester City'ye galibiyeti getiren goller, 32. dakikada Sergio Agüero, 79. dakikada Vincent Kompany ve 85. dakikada Fernandinho'dan geldi.

Manchester City: 3 Chelsea: 0

Bu sonucun ardından ilk hafta West Bromwich'i 3-0 ile geçen Manchester City, ikinci maçını da gol yemeden tamamladı ve 6 puana yükseldi. Açılışta Swensea ile 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybeden son şampiyon Chelsea ise, 2 hafta sonunda 1 puanda kaldı ve hayalkırıklığı ile lige başladı. Öte yandan Chelsea, 1998-99 sezonundan bu yana ilk kez, ilk 2 haftada 3 puanla tanışamamış olurken; City de 92 yıl sonra evinde Chelsea'ye 3 gol atmış oldu.


Manchester City: 3 Chelsea: 0

Premier Lig'in 3. haftasında Chelsea deplasmanda West Bromwich ile karşılaşacakken, Manchester City ise deplasmanda Everton ile kritik bir sınava çıkacak.