Ve şampiyon sahneye çıkıyor!

Galatasaray, 2015-2016 sezonun ilk hafta maçında bu akşam deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

Kadrosunu Bilal Kısa, Lukas Podolski, Jem Paul Karacan, Lionel Carole ve Jose Rodriguez ile güçlendiren sarı-kırmızılı takım, Sivas deplasmanından galibiyetle ayrılarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Galatasaray'da Medicana Sivasspor maçı öncesinde Hamit Altıntop, Semih Kaya ve Sinan Gümüş'ün sakatlıkları bulunurken, Bursaspor ile oynanan TFF Süper Kupa maçında gördüğü kırmızı kart sonrası PFDK'nin 2 maç ceza verdiği Emre Çolak ise karşılaşmada forma giyemeyecek.

Melo kamp kadrosuna alınmadı

Sarı-kırmızılı takımda, sözleşmesi dün uzatılan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo bu akşam oynanacak olan karşılaşmanın kamp kadrosunda yer almıyor.

Yiğido maça hazır

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk maçında Galatasaray'ı ağırlayacak Medicana Sivasspor'da futbolcular ve teknik heyet bu akşam oynayacakları karşılaşmaya hazır.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da tamamlayarak pazartesi günü kente gelen kırmızı-beyazlı ekip, hafta boyunca Galatasaray maçı için yoğun tempo uyguladı. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyeme başladı.

Kırmızı-beyazlı ekipte, yeni transferlerden forvet Beykan Şimşek kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

MEDİCANA SİVASSPOR: Setkus, Cicinho, Da Costa, İbrahim, Fatih, Burhan, Hakan, Adem, Abalo, Aatif, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

GALATASARAY: Muslera, Telles, Chedjou, Hakan Balta, Sabri, Bilal Kısa, Yasin, Selçuk, Sneijder, Podolski, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

STAT: Sivas 4 Eylül
SAAT: 22:00
HAKEM: Barış Şimşek
YAYINCI: Lig TV