Maçın Ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, PTT 1. Lig'in açılış maçında Boluspor ile 0-0 berabere kalmalarına ilişkin, "Final vuruşlarını iyi yapamadığımız için maçı berabere bitirdik" dedi.

Özkeş, maçın ardından katıldığı basın toplantısında sezona galibiyetle başlamayı hedeflediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

Oyuncularını mücadeleden dolayı kutlayan Özkeş, şöyle devam etti:

"Sezonun ilk maçları her zaman zorlu geçer, her türlü sonuca açıktır. Bunu biliyorduk. Sahaya çıkarken de karşımızda çok deneyimli oyunculardan kurulu bir takım olacağının farkındaydık. 17 kişilik maç kadromuzun 12 oyuncusu altyapıdan geldi. Boluspor karşısında maçı çok farklı kazanacak pozisyonlara da girdik. Final vuruşlarını iyi yapamadığımız için maçı berabere bitirdik. Bu oyunculara şans verildiği zaman, sabır gösterildiğinde neler yapabileceklerini gösterdiler. Bu çocuklar, ilerleyen haftalarda daha da iyi noktalara gelecekler."

- Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise deplasmanda aldıkları 1 puana sevindiklerini söyledi.

Takımının daha lige hazır olmadığını dile getiren Bizati, şunları kaydetti:

"İki takım da çok iyi mücadele etti. İki takımın da hazır olmadığı görüldü. Takımların hazır olması için bir kaç haftaya daha ihtiyaç olacak. Bugün maçta topu önde tutamadık. Orta sahada da hakim olamadığımız pozisyonlar oldu ve rakibe pozisyonlar verdik. Şu an için 1 puana sevinmek durumundayız. Bir iki hafta içinde daha iyi duruma geleceğiz."

Kaynak: AA