GÜNDEM / 15 Ağustos 2015

Bülent Karaaslan) Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920



YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Yıldırım İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak.

(Bursa/20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- MHP Merkez Yönetim Kurulu olağanüstü toplanacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Yomra İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak, Değirmendere Büyüksanayi Sitesi Derneği ile Çarşıbaşı ilçe başkanlığını ziyaret edecek, esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra Trabzon İl Kadın Kolları toplantısına katılacak.

(Trabzon/10.00/12.30/13.30/17.00) (Fotoğraflı)

4- HDP Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/10.30) (Fotoğraflı)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Mısır'da askeri darbe sonrası "Rabia Katliamı"nın gerçekleştiği 14 Ağustos "Dünya Rabia Günü" 2'inci yılı kapsamında yapılan etkinlikler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk haftasına, Trabzonspor-Bursaspor, Medipol Başakşehir-Antalyaspor, Medicana Sivasspor-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek.

(Trabzon/21.00/İstanbul/Sivas/22.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- PTT 1. Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk haftası, Denizlispor-Alanyaspor, Göztepe-Elazığspor, Adana Demirspor-Karşıyaka müsabakalarıyla sürecek.

(Denizli/Bursa/21.00/Adana/22.00) (Fotoğraflı)

3- A Milli Basketbol Takımı, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen özel turnuvadaki üçüncü ve son maçında Yunanistan ile karşılaşacak.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı)

4- A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2015 CEV Avrupa Ligi A Grubu 3. hafta ikinci maçında deplasmanda İsrail ile karşı karşıya gelecek.

(Raanana/19.30)

5- 23 Yaş Altı Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'na Ankara'da devam edilecek. Şampiyonanın dördüncü gününde Türkiye, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek.

(Ankara/19.00) (Fotoğraflı)

6- Yıldız Milli Kız Basketbol Takımı, Portekiz'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda A Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

(Matosinhos/18.15)

7- Yıldız Milli Erkek Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde ev sahibi Litvanya ile karşı karşıya gelecek.

(Kaunas/19.00)

8- Turkcell Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası'na ENKA Sadi Gülçelik Spor Tesisleri'nde dördüncü gün yarışlarıyla devam edilecek.

(İstanbul/09.00/17.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA