Manavgatspor, Kemer 2003 İle Hazırlık Maçında Karşılaşacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Manavgatspor, 2015-2016 sezonu öncesinde Nevşehir’de gerçekleştirdiği 15 günlük hazırlık kampını tamamlayarak Manavgat’a döndü. Kamp sürecinde Deplasmanlı Bölgesel lig takımlarından Bingöl Belediyespor, 3. Lig takımlarından Kozan Belediyespor ve Arsinspor, 2. Lig takımlarından Ümraniyespor ile hazırlık karşılaşmaları oynayan Manavgatspor 4 maçında da rakipleriyle 1-1 berabere kaldı.

Nevşehir kampının ardından hazırlıklarına ara vermeden Evrenseki’de bulunan kendi tesislerinde devam eden Manavgatspor, Evrenseki Stadı’nda eski adı Tekirova Belediyespor yeni adı Kemer 2003 olan Antalya’nın 3. Lig’deki bir başka temsilcisi ile hazırlık karşılaşması yapacak.

Nevşehir kampının Manavgatspor açısından oldukça verimli geçtiğini belirten Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay “23 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Kastamonu karşılaşması öncesinde Kemer 2003 takımıyla oynayacağımız hazırlık karşılaşması takımın son durumunu görmemiz açısından önem arz ediyor. Bu karşılaşmanın ardından oyuncularımıza 1 gün izin vereceğiz. Salı günü yeniden toplanarak Kastamonu maçının hazırlıklarını sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA