Melikgazi Belediyespor'da Gündem Transfer

Salon sporlarının en önemli temsilcilerinden ve destekçilerinden Melikgazi Belediyespor takımlarında transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu sezon mücadele ettiği basketbol ve voleybol branşlarında iskelet kadroyu altyapı takımlarından gençlerin oluşturduğunu ve liglerde genç bir kadro ile mücadele edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, “Amacımız gençlerimize spor yapabilme imkanı sağlamak. Bunu yaparken de elbette ki hedefleri olan bir kulübüz. Mücadele ettiğimiz liglerde şehrimizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil etmek ve her zaman zirveye oynayan bir kulüp olmak hedefindeyiz. Bu sezon Bölgesel ligde mücadele edeceğimiz basketbol takımımıza altyapı antrenörü olarak Faruk Kocabaş ile anlaştık. Altyapıdan A takıma yükselen iki oyuncuya ilaveten 2 basketbolcu transfer ettik. Takımımızdan üniversiteleri kazanan 5 oyuncumuz ayrıldı. Diğer yandan Voleybol Erkekler 2. Liginde mücadele edecek takımımızda da yardımcı antrenör olarak tecrübeli bir isim olan Sedat Arslan ile anlaştık. Altyapı için antrenör olarak Yusuf Avşar ile sözleşme imzaladık. Altyapıdan gelen üç oyuncuya ilaveten iki oyuncuyu kadromuza kattık. Antrenörlerimizin talepleri doğrultusunda transferlerimiz devam edebilir” dedi.

Takımların son durumunu görme ve gerekli tedbirleri alma açısından turnuvalar ve hazırlık maçlarının çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Öztürk, “Lige hazır olarak girmek için önümüzdeki iki aylık periyodu çok iyi değerlendireceğiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Başkan Serdar Öztürk, “Uzun yıllardır salon sporlarında centilmenliği ile spor camiasının takdiri ve beğenisini kazanan Melikgazi Belediyespor’un bu başarıları elde etmesinde en önemli faktör sporun ve sporcunun dostu, sporu ve sporcuyu çok seven ve önemseyen bir belediye başkanı olan Dr. Memduh Büyükkılıç’dan güç alıyoruz. Başkanımız bizlere inanıyor ve güveniyor. Bunu her fırsatta dile getiriyor. Bizler de başkanımızı mahcup etmemek ve başarıları ile adından söz ettiren bir kulüp olmak için yönetim, teknik heyet ve oyuncular olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” Marka şehir Kayseri ve yaptığı hizmetler ile referans belediye olan Melikgazi Belediyesi’ni salonlarda en iyi şekilde temsil etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA